Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Σοκάρουν οι εικόνες από τα διαμελισμένα πτώματα στο Μεξικόk

Σοκάρουν πραγματικά οι φωτογραφίες από τα πτώματα 23 ανθρώπων που βρέθηκαν κρεμασμένα από μια γέφυρα, αποκεφαλισμένα και διαμελισμένα μέσα σε παγωνιέρες και σακούλες σκουπιδιών στο βορειοανατολικό Μεξικό, σε μια νέα κλιμάκωση, όπως φαίνεται, του βάρβαρου πολέμου ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.
Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ποιος ευθύνεται για τις δολοφονίες τους, πάντως ένα μήνυμα που βρέθηκε μαζί με τις σορούς αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο για μια επίθεση του καρτέλ των Zetas εναντίον του αντίπαλου καρτέλ του Κόλπου.
Στην πόλη Νουέβο Λαρέδο, στην πολιτεία Ταμαουλίπας, βρέθηκαν τα πτώματα πέντε ανδρών και τεσσάρων γυναικών να κρέμονται από μια γέφυρα, ενώ μερικές ώρες αργότερα, η αστυνομία ανακάλυψε τα διαμελισμένα πτώματα 14 ανθρώπων σε σακούλες σκουπιδιών και παγωνιέρες που είχαν εγκαταλειφθεί κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Νουέβο Λαρέδο, απέναντι από την πόλη Λαρέδο της πολιτείας Τέξας των ΗΠΑ, πολύ κοντά στα σύνορα. 
Σύμφωνα με ερευνητές της αστυνομίας, η δεύτερη σφαγή ενδέχεται να αποτελεί πράξη αντιποίνων για την πρώτη.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this