Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ήθελε να φωτογραφηθεί δίπλα στα τσιτάχ, τα ζώα όμως είχαν άλλη άποψη...

H Violet D'Mello ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό... Κάτι που θα θυμόταν για το υπόλοιπο της ζωή της... Της το είχαν παρουσιάσει άλλωστε ως κάτι ασφαλές, καθώς τα ζώα ήταν συνηθισμένα στην παρουσία του ανθρώπου και ειδικά εκπαιδευμένα!
Η 60χρονη γυναίκα λοιπόν, δέχτηκε να φωτογραφηθεί δίπλα σε δύο τσιτάχ μέσα στο κλουβί τους στο ζωολογικό πάρκο της πόλης Port Elizabeth στη Νότια Αφρική.
Τα ζώα όμως δεν είχαν την ίδια άποψη με τους εκπαιδευτές τους και, μόλις η γυναίκα στάθηκε πλάι τους, της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την στο κεφάλι, το στομάχι και τα πόδια.
Δύο υπάλληλοι του πάρκου βοήθησαν, ευτυχώς, τη γυναίκα να ξεφύγει από τα δόντια των τσιτάχ. Την ίδια ώρα βέβαια -αν είναι δυνατόν- ο σύζυγός της τραβούσε φωτογραφίες με τον "εφιάλτη" που ζούσε η γυναίκα του! Μα, καλά, αυτός ο άνθρωπος δεν ανησύχησε καθόλου;;;

Ο διευθυντής του πάρκου πάντως, δήλωσε ότι εκπαιδεύει τα 4 ετών τσιτάχ από την ημέρα που γεννήθηκαν και ότι "Δεν είναι επιθετικά ζώα. Ήθελαν απλά να παίξουν μαζί της. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα νύχια τους και την τραυμάτισαν".


"Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν ενθουσιασμένα, αλλά σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Υποτίθεται ότι θα ήταν κάτι ευχάριστο και έγινε εφιάλτης" είπε η Violet D'Mello.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this