Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σικάγο η Καλλιθέα!

Νωρίς χθες το πρωί, στο τέρμα της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα (στον αριθμό 344), σημειώθηκε συμπλοκή σε night club-bar, ανάμεσα σε αλλοδαπούς. Ένα ζευγάρι αλλοδαπών έβγαινε από το μπαρ όταν μια παρέα αλλοδαπών άρχισε να λογοφέρνει μαζί τους. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας υπάλληλος του μπαρ που πήγε να τους χωρίσει, καθώς οι αλλοδαποί τον χτύπησαν με ένα ρόπαλο!


Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο. 









Το βράδυ της ίδιας ημέρας, περίπου κατά τις 20,30, στο ίδιο κτήριο επί της οδού 344 στην Θησέως, ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στην περιοχή επιχειρούσαν 24 πυροσβέστες με 8 πυροσβεστικά οχήματα, προσπαθώντας να βρουν την εστία της πυρκαγιάς. Λόγω της συμπλοκής το πρωί, η φωτιά αυτή κρίνεται ύποπτη. Δείτε και το σχετικό βίντεο από φωτιά στο νυχτερινό κέντρο.





1 σχόλιο:

  1. δεν νομίζω να φταίει το μπαρ κ.ευαγγελάτε για την συμπεριφορά των ανθρώπων.το ίδιο μπορεί να είχε γίνει και έξω από το σπίτι σας.!!!!υπάρχει και η εξής περίπτωση:δυσφήμιση του μαγαζιού από άλλους...τα έχετε σκεφτεί αυτά ή αρκεί να έχετε τηλεθέαση για να έχετε λεφτά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this