Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο ο Στέλιος Παρλιάρος για τις "Γλυκές Αλχημείες"

Ότι αγγίζει ο Στέλιος Παρλιάρος,τα τελευταία χρόνια γίνεται χρυσός. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εκείνος απαραίτητα παίρνει το κομμάτι που του αναλογεί. Όπως αποκαλύπτει, έχει να πληρωθεί -εκείνος και οι συνεργάτες του- πάνω από ένα χρόνο για τις "Γλυκές Αλχημείες" του.
"Το πρόβλημα δεν είμαι εγώ, αλλά κυρίως άνθρωποι που ζουν από αυτό. Εγώ έχω να πληρωθώ από τα περσινά επεισόδια", δήλωσε o γνωστός σεφ στο TV Box .
Και συμπλήρωσε "Παρότι δεν έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν, συζητάμε και για πέμπτη χρονιά. Προς το παρόν, έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα, αν και διαμαρτύρονται οι χορηγοί, αλλά οι συντελεστές δεν έχουν πληρωθεί ακόμα, οπότε η επιστροφή στο στούντιο είναι δύσκολη".
Απόλυτα λογικό το να είναι δύσκολη η επιστροφή στα γυρίσματα. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει λέει ο σοφός λαός! Και πως να έρθουν να κάνουν γύρισμα οι άνθρωποι αυτοί αν δεν έχουν δει δεκάρα εδώ και ένα χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this