Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Συνελήφθη για φόνο η νύφη και "σχόλασε" ο γάμος!

Της χρωστούσε λεφτά και αυτό φαίνεται να ήταν αρκετό για την 22χρονη για να τον πλακώσει στο ξύλο μέχρι θανάτου, μια μέρα, μάλιστα, πριν από το γάμο της. Όσο σκληρή ήταν όμως αυτή με τον οφειλέτη της, άλλο τόσο σκληρή ήταν και η ζωή μαζί της, αφού για το φόνο που διέπραξε συνελήφθη ανήμερα του γάμου της, κατά τη διάρκεια του πάρτι που έδινε για να το γιορτάσει.
Η νεαρή Ρωσίδα την προηγούμενη ημέρα του γάμου της διασκέδαζε μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, το ζευγάρι πρέπει να είχε πιει αρκετά ποτάκια.
Επιστρέφοντας στο σπίτι τους βρήκαν τον άτυχο άνδρα να τους περιμένει έξω από αυτό. Η νεαρή Ρωσίδα δεν του χαρίστηκε. Άρχισε να τον χτυπά ανελέητα μέχρι που έπεσε αναίσθητος στο δρόμο. Ο γαμπρός δεν συμμετείχε στον καυγά, παρά κοιτούσε ατάραχος το θέαμα από το παράθυρο του σπιτιού τους!
Μόλις λοιπόν η 22χρονη «καθάρισε», ανέβηκε και αυτή στο σπίτι, αφήνοντας τον άνδρα που μόλις είχε πλακώσει στο ξύλο να ξεψυχήσει αβοήθητος στο δρόμο.
Την επόμενη ημέρα και οι δύο - γαμπρός και νύφη - συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Παντρεύτηκαν κανονικά και άρχισαν να γλεντάνε το γεγονός με τους φίλους τους....
Κάπου εκεί όμως τα γέλια σταμάτησαν, αφού στο... χορό μπήκε και η Αστυνομία η οποία και διέκοψε τη χαρούμενη γιορτή και συνέλαβε τη νεόνυμφη!
Αξιοσημείωτος, βέβαια, είναι και ο τρόπος που κλείνει η αναφορά των διωκτικών αρχών: «Είναι κρίμα να πρέπει να χωρίσει κανείς ένα τόσο νεαρό ζευγάρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this