Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Άνοιξε το πρώτο μουσείο δονητών στον κόσμο!

Με επίσημη ημερομηνία εγκαινίων τη 12η Απριλίου, το 1ο μουσείο δονητών στον κόσμο είναι έτοιμο να σε ξεναγήσει στον τρόπο με τον οποίο χτυπούσαν και έκαναν αφράτη τη μαρέγκα οι προγιαγιάδες σου.
Το «Antique Vibrator Museum» είναι το πρώτο στο είδος του και ανοίγει τις πόρτες του στο Σαν Φρανσίσκο, φιλοξενώντας μια συλλογή που χρονολογείται από το 1800. Υπήρχαν δονητές το 1800; Ναι υπήρχαν. Γιατί μπορεί να μην υπήρχαν μπαταρίες, αλλά υπήρχαν πάντα οι ίδιες επιθυμίες.
Μερικά από τα μηχανήματα της έκθεσης, μπορεί να σοκάρουν τους σημερινούς ηδονοθήρες όσον αφορά το ρίσκο της χρήσης τους, όπως ένα μηχάνημα του 1906, που λειτουργούσε με πεπιεσμένο αέρα προκειμένου να προκαλέσει τις δονήσεις του, πολλές φορές παθαίνοντας έκρηξη την ώρα της λειτουργίας του (όχι έκρηξη ηδονής) ή άλλα μηχανήματα που αρχικά εφευρέθηκαν για καθημερινές χρήσεις μασάζ και περιποίησης προσώπου στα μπαρμπέρικα αλλά σύντομα βρήκαν τον πραγματικό τους προορισμό. 
Η ιδρύτρια του μουσείου και σεξολόγος Κάρολ Κουίν, που είναι επίσης η υπεύθυνη του Διεθνούς μήνα αυνανισμού που εορτάζεται τον Μάιο, έχοντας ανεπτυγμένη την οικολογική της ευαισθησία, δήλωσε ότι μερικά από τα εργαλεία της έκθεσης, που λειτουργούσαν χωρίς την παροχή ηλεκτρισμού, είναι μιας πρώτης τάξεως «πράσινη» εναλλακτική πρόταση, στο ενεργειακό πρόβλημα της εποχής μας, για όσους θέλουν να αυνανιστούν με τη συνείδησή τους καθαρή.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this