Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Λιμενικός "σκότωνε" την ώρα του πυροβολώντας κατσίκια εν ώρα υπηρεσίας!


Λιμενικός εν ώρα υπηρεσίας, αποφάσισε να περάσει την ώρα του πυροβολώντας κατσίκια σε προστατευόμενη νησίδα των Βορείων Σποράδων, από το σκάφος του Λιμενικού, ενώ οι συνάδελφοι του όχι μόνο δεν τον απέτρεψαν, αλλά τον κορόιδευαν για την αστοχία του και τον προμήθευαν με σφαίρες για να δοκιμάσει ξανά.
Σύμφωνα με το «Έθνος», το περιπολικό σκάφος, ανήκει στο Λιμεναρχείο Σκοπέλου και την μέρα του επίμαχου περιστατικού έπλεε κοντά στη νήσο Κυρά Παναγιά, που βρίσκεται στον πυρήνα του προστατευόμενου Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλόννησου - Βορείων Σποράδων.

Ο... κυνηγός, στεκόταν όρθιος στην πλώρη και με το υπηρεσιακό του όπλο πυροβόλησε έξι φορές στη μια πλευρά του νησιού, με τα κατσίκια που βρίσκονταν εκεί να τρέχουν να σωθούν. Όταν δεν πέτυχε κανένα από τα κατσίκια οι συνάδελφοι του τον χλεύασαν, και του έδωσαν και άλλες σφαίρες για να συνεχίσει σύμφωνα με το βίντεο.
Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως το «κυνήγι» έγινε το καλοκαίρι του 2010, προκαλώντας... φουρτούνες στο Λιμενικό σώμα, με την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης να βρίσκεται στα «σκαριά» προκειμένου αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.
Δείτε το επίμαχο βίντεο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this