Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η "βλαχάρα" με την Dior τσάντα!

Την Πέμπτη, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα. Όπως γνωρίζουμε βέβαια, ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για τις 27 Απριλίου. Το θέμα συζήτησης όμως δεν ήταν τόσο το ότι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αλλά κυρίως η "λιτή" εμφάνισή της...
Δεν μπορούσε άλλωστε να περάσει απαρατήρητη η τσάντα Dior που κρατούσε! Ούτε και τα γυαλιά της μάρκας Salvatore Ferragamo ήταν τελικά τόσο λιτά. Διαβάσαμε λοιπόν σε διάφορα blog πόσο κόστιζε η... εμφάνιση της ντίβας Βίκυς Σταμάτη και πάθαμε σοκ! Κάλλιστα θα μπορούσαν να περάσουν τον μήνα τους 3-4 οικογένειες -τουλάχιστον- με τα λεφτά αυτά!
Κάνοντας λοιπόν, κατά προσέγγιση, τους υπολογισμούς, έχουμε και λέμε:
Δερμάτινη μαύρη τσάντα Dior: περίπου 2.700€
Μαύρα γυαλιά Salvatore Ferragamo: περίπου 300-400€
Λευκό πουκάμισο Hermes και μαύρο ζακετάκι: περίπου 1500€
Περίπου 4500€ δηλαδή το σύνολο της εμφάνισης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου λοιπόν, χωρίς να βάλουμε στον υπολογισμό τα παπούτσια (σίγουρα άλλα 250-300€, δεν το συζητάω) και τα κοσμήματα (άλλα 500€ τουλάχιστον-και σιγά μην φορούσε ψεύτικα η κα Σταμάτη!).
Την στιγμή λοιπόν που ο ελληνικός λαός ταλαιπωρείται, μαστίζεται από την ανεργία και την ανέχεια, είναι προκλητικό να βγαίνει η κα Σταμάτη και η κάθε κα Σταμάτη ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια με μάρκες. Και, μάλιστα, την στιγμή που ο σύζυγός της είναι στην φυλακή κατηγορούμενος για μίζες! Με τα λεφτά που έφαγε ο Άκης από τις μίζες ντύνεσαι εσύ μέσα στις μάρκες κυρά μου! Με λεφτά που έβγαλε στην πλάτη του ελληνικού λαού!
Τι κι αν την αποκάλεσαν λοιπόν "βλαχάρα" κατά την προσέλευσή της στα Δικαστήρια; Μόνο σαν "βλαχάρα" δεν πήγε ντυμένη η κα Σταμάτη η οποία, καθώς φαίνεται, ξέρει πως να ξοδεύει τα χρήματα που με τόσο "κόπο" έβγαλε ο σύζυγός της...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this