Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Με την ιαχή «Βλαχάρα» υποδέχθηκαν τη Σταμάτη στην Ευελπίδων!!!

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 27 Απριλίου από τον ανακριτή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του πρώην υπουργού έφτασε στην Ευελπίδων περίπου στις 09:45, ωστόσο δεν έγινε αντιληπτή, αφού μάλλον μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Η κ.Σταμάτη δεν έμεινε περισσότερο από 45 λεπτά στο γραφείο του ανακριτή και αφού κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και αποχώρησε στις 10:30.
Ωστόσο συγκεντρωμένοι πολίτες έξω από το κτίριο την αποδοκίμασαν. Ένας από αυτούς της φώναξε: «Βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου».
Το κατώφλι της πόρτας του ανακριτή θα περάσει και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, φέρεται στο πόρισμά των εισαγγελέων Κυβέλου και Σίσκου ότι είναι ύποπτη φυγής, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί. Υπενθυμίζεται πως το όνομα της εμπλέκεται στην απόκτηση του ακινήτου στη Δεινοκράτους μέσω της off shore «Bluebell».
Εκτός όμως από τη Βίκυ Σταμάτη και την Αρετή Τσοχατζοπουλού, στον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα κι άλλα οκτώ άτομα. Πρόκειται για τον αδελφό της Παναγιώτη Σταμάτης, της θεία της Αικατερίνη Σταμάτη, τη δικηγόρο Ταλίτα – Μαρία Τσεκούρα, τους Νικόλαο Γεωργουλάκη, Παντελή Ζαχαριάδη, Οράτιο Μελά, Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και Ευτύχιο Ατσοπαρδή.
Όλοι τους αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να ενημερωθούν για την ογκώδη, σχεδόν 10.000 σελίδων, δικογραφία και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this