Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Από σήμερα Τρίτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να βρεθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο. Χθες, λόγω της αργίας, δεν μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, αλλά επέστρεψε στη ΓΑΔΑ.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος κατέθετε από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, ως κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές τις οποίες φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, επικαλούμενος απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις προμήθειες των όπλων, ενώ φέρεται να δηλώνει επιφύλαξη ως προς την υπερασπιστική του γραμμή για τους TOR-M1, υπόθεση για την οποία η δικογραφία είναι ογκωδέσταση.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε ζητήσει να πάρει καινούργια παράταση προκειμένου να απολογηθεί, δεν έγινε όμως δεκτή. Λίγο πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα είπε ήρεμος και χαμογελαστός στους δημοσιογράφους: "Συγγνώμη που σας έφερα τέτοια ημέρα εδώ".
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποστήριξε στον ανακριτή ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ύποπτες offshore εταιρίες και ότι κανένα από το εμβάσματα που του καταλογίζονται δεν εχει κατατεθεί σε δικό του λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this