Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Συνέλαβαν τον Άκη;;; Έλα, δεν το πιστεύω!

Συνελήφθη λοιπόν ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Αυτή ήταν η είδηση της χθεσινής ημέρας σε όλα τα blog, σε όλα τα ειδησεογραφικά site. Τον μαγκώσανε τον Άκη λοιπόν! Ε, και;;; Τι έγινε και που τον συνέλαβαν; Μια τρύπα στο νερό έγινε! 
Άλλο ένα προεκλογικό τρικ είναι αυτή η περιβόητη σύλληψη, άλλο ένα φτηνό κόλπο για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να πάρουν κανένα ψηφαλάκι τα λαμόγια της πολιτικής! Μην μου πείτε ότι πέφτετε απ' τα σύννεφα;;; Δεν σας είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι προεκλογική αυτή η σύλληψη;;; Μα, ελάτε τώρα, ας είμαστε σοβαροί! Όλα στον βωμό των εκλογών! Ε ρε ρουθούνια που θα ανοίξουν μέχρι τις 6 Μαΐου!
Και, εντάξει τώρα, να είμαστε αντικειμενικοί. Τι σύλληψη ήταν αυτή; Αστυνομικοί και άνδρες από τον ΣΔΟΕ πήγαν στο σπίτι του, τον συνόδευσαν ήρεμα και ωραία, μπήκε σε ένα λουσάτο αυτοκίνητο, ούτε περιπολικό ούτε τίποτα... Για χειροπέδες επίσης ούτε λόγος! Τέτοια σύλληψη να μην πω τώρα τι να την κάνουν! 
Κορυφαίο όμως, οφείλω να ομολογήσω, δεν ήταν τόσο η ίδια η σύλληψη όσο τα παρελκόμενά της. Και εξηγώ...  Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2 σπίτια της Αρετής Τσοχατζοπούλου, κόρης του πρώην υπουργού, κατασχέθηκαν κρίσιμα έγγραφα με κινήσεις λογαριασμών και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς επίσης και, άκουσον άκουσον, δέκα πλάκες χρυσού και λίρες! Μετά απ' αυτό τι άλλο να πούμε βρε παιδιά; Άκους εκεί λίρες και πλάκες χρυσού! Κι ο κοσμάκης λιμοκτονεί... 
Αυτά να τα έχουμε καλά στο μυαλό μας λοιπόν, τώρα που θα χρειαστεί να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις την 6η Μαΐου. Ας δώσουμε σε όλους αυτούς την απάντηση που τους αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this