Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Στη φυλακή και ο Σαχπατζίδης

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες μετά την απολογία του για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών τού πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.
Ο επιχειρηματίας λογοδότησε στον ανακριτή για την εμπλοκή του, το διάστημα 2007 έως 2010, στη μεταβίβαση, στη Μονή Βατοπεδίου, ακινήτων που κατείχε εξωχώρια εταιρεία ιδιοκτήτης της οποίας θεωρείται ο πρώην υπουργός.
O Γ. Σαχπατζίδης αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι η συναλλαγή ήταν απολύτως νόμιμη και ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους εμπλεκόμενους.
Ήδη, στον Κορυδαλλό οδηγήθηκαν από χθες Τρίτη, τόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος όσο και οι συγκατηγορούμενοι του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και Νίκος Ζήγρας, ενώ από τη Μεγάλη Παρασκευή βρίσκεται στις φυλακές και ο Αστέριος Οικονομίδης.
Η ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται, και την Πέμπτη ο ειδικός ανακριτής θα καλέσει προς απολογία τους υπόλοιπους 10 κατηγορούμενους στην υπόθεση της νομιμοποίησης των αμοιβών τού Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη τού πρώην υπουργού.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this