Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Am I Hellene or am I m@l@k@s???

Πολύς λόγος έγινε στην αρχή της εβδομάδας για το βίντεο με την ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου με τίτλο "I am Hellene". Δεν ήταν όλοι θετικοί με την κίνηση της ηθοποιού και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η ηθοποιός το έκανε για προσωπική προβολή. Την προσωπική μου άποψη την ανέφερα στο συγκεκριμένο post, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αξιώνω ότι είναι και η σωστότερη. Άλλωστε, ο καθένας μπορεί και οφείλει να έχει την προσωπική του άποψη για το κάθε θέμα.
Σήμερα, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας δυο βιντεάκια που εμπνεύστηκαν από την κίνηση της Κατερίνας Μουτσάτσου. Το ένα είναι άκρως χιουμοριστικό και είναι προϊόν της εκπομπής "Συντέλεια" του ΣΚΑΪ. Ο τίτλος του είναι "I am Hellene too". Δείτε το και πιστεύω ότι θα σας κάνει να γελάσετε αρκετά.

Το άλλο βίντεο το ανέβασε στο διαδίκτυο ένας νεαρός και έχει τίτλο "My name is Spyros and I am a M@l@k@s" και έχει άκρως πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο. Το συγκεκριμένο βίντεο δίνει απόλυτα την εικόνα στην οποία έχει περιέλθει πολιτικά και κοινωνικά η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα μήνυμα για όλους μας ώστε να σκεφτούμε ξανά και ξανά προτού κάνουμε πάλι το λάθος και ψηφίσουμε τα μνημονιακά κόμματα. Όχι άλλα λάθη, όχι άλλη ανοχή, σταματάμε πλέον να είμαστε μ@λ@κες!!! Δείτε το βίντεο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this