Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το εστιατόριο που σερβίρει μπέργκερ 10.000 θερμίδων!!!

Πρόκειται για το διάσημο εστιατόριο "Heart Attack Grill" στο Λας Βέγκας. Το συγκεκριμένο μαγαζί, αν και έχει θρηνήσει πολλά θύματα, συνεχίζει να λειτουργεί ακάθεκτο! Οι σερβιτόρες του είναι ντυμένες νοσοκόμες και επιδεικνύουν τα μεγάλα στήθη τους, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. 
Φαίνεται όμως ότι οι χυμώδεις σερβιτόρες δεν κατάφεραν να βοηθήσουν μια 40χρονη μητέρα η οποία, αφού έφαγε το τετραπλό μπέργκερ των 10.000 θερμίδων, που έχει κερδίσει και το σχετικό ρεκόρ γκίνες, ήπιε μαργαρίτες και κάπνισε ένα πακέτο τσιγάρα, πέθανε από καρδιακή προσβολή!!!
"Σε αντίθεση με τα τσιγάρα, εγώ έχω βάλει παντού προειδοποιητικές πινακίδες που λένε πόσο επικίνδυνα είναι αυτά που σερβίρουμε για την υγεία των πελατών, από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε το 2005. Κάτι που σημαίνει ότι, νομικά, δεν έχουμε καμία ευθύνη" λέει ο Τζον Μπάσο, ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Η αλήθεια είναι, για να μην αδικήσουμε και τον "καημένο" τον ιδιοκτήτη, ότι η εν λόγω κυρία δεν έπαθε την καρδιακή προσβολή μόνο από το μπέργκερ... Τα τσιγάρα και τις μαργαρίτες τι στο καλό τα ήθελε μετά;;; Δεν το ήξερε και η ίδια ότι αυτό το κοκτέιλ κραιπάλης θα την έστελνε;;; Only in America πάντως αυτά τα κουλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this