Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Αστυνομικοί πληρώνονται για να παρακολουθούν καθημερινά τσόντες

Ο νέος νόμος που υποχρεώνει τις εταιρίες παραγωγής πορνό με έδρα την Καλιφόρνια να χρησιμοποιούν προφυλακτικά κατά το γύρισμα των σκηνών, αναγκάζει μέλη της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να παρακολουθούν όλες τις ταινίες αμοντάριστες, ώστε να διασφαλίσουν ότι ο νόμος εφαρμόζεται.
«Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος», είναι η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος μόλις ακούει την συγκεκριμένη είδηση.
Μέχρι δηλαδή να συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για ένα καθημερινό όγκο ταινιών, μόνο για την ευρύτερη περιοχή του Σαν Φερνάντο, όπου και εδρεύουν τα μεγαλύτερα στούντιο, της τάξεως των 100 ταινιών ημερησίως.
Ο εκπρόσωπος τύπου του LAPD, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον δημοσιογράφο του Huffington Post, πρώτα χλόμιασε και μετά είπε πως πρέπει να το ψάξει και ότι θα απαντήσει αργότερα.
Εννοείται πως ο συγκεκριμένος νόμος είναι εφιάλτης για τους πορνό-παραγωγούς, καθώς όπως δηλώνουν «η ύπαρξη προφυλακτικού κάνει πιο απρόσωπη την εμπειρία για τον θεατή».
Ενώ ως λύση, αν τα πράγματα χειροτερέψουν, σκέφτονται την συνολική μετακόμιση των δραστηριοτήτων τους στην αμέσως γειτονική κομητεία, μια φιλήσυχη κοινότητα, 200 χλμ μακριά.
Φανταστείτε την αντίδραση των κατοίκων, όταν δουν το πρώτο πορνό-καραβάνι να φτάνει στην πόλη τους.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this