Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Κάλεσε την αστυνομία για να τον σώσει από σεξομανή!

Ένας απελπισμένος Γερμανός βγήκε στο μπαλκόνι και κάλεσε την αστυνομία για να τον σώσει από τα χέρια της "λυσσάρας" με την οποία είχε την ατυχία να κάνει one night stand!
Ο εκπρόσωπος της Γερμανικής αστυνομίας ανέφερε ότι ο 47χρονος και η 47χρονη γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και η 47χρονη τον κάλεσε στο διαμέρισμά της για να κάνουν σεξ. Εκεί, αφού επιδόθηκαν σε ξέφρενο σεξ αρκετές φορές, όταν ο δόλιος ο 47χρονος δεν άντεχε πια, είπε στην παρτενέρ του να σταματήσουν. Εκείνη, όχι μόνο δεν σεβάστηκε την επιθυμία του, αλλά τον εμπόδισε και να φύγει από το διαμέρισμά της, απαιτώντας του να κάνουν ξανά σεξ! Χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο κύριος ενέδωσε, πιστεύοντας ότι η κυρία αργά η γρήγορα θα σταματούσε να ζητάει σεξ! Κάτι που όμως δεν έγινε και ο 47χρονος βρήκε σαν λύση να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει την αστυνομία να τον βοηθήσει!
Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει πλέον τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της παράνομης κατακράτησης προσώπου, πρότεινε δε και στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν να κάνουν σεξ μαζί της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this