Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου που προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα...

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που ανέβηκε πριν από δύο ημέρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Μουτσάτσου. Το βίντεο το δημιούργησε η ίδια η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Σ' αυτό, η ηθοποιός, σε αγγλική γλώσσα, εξηγεί τι είναι Ελλάδα σε όσους επικρίνουν τη χώρα μας και τους Έλληνες.
Όπως ήταν επόμενο, το βίντεο διαμοιράστηκε πολύ γρήγορα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημιούργησε όμως και ποικίλα συναισθήματα, όσον αφορά τον σκοπό και την χρησιμότητά του. Κάποιοι είπαν ότι είναι χαζομάρα, άλλοι σχολίασαν ότι το έκανε για λόγους προσωπικής της προβολής και άλλοι επικρότησαν την προσπάθειά της.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το παραμικρό που μπορεί να τραβήξει την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης και να τους δείξει έστω και περιγραφικά τι σημαίνει να είσαι Έλληνας, είναι αξιέπαινο. Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι όλα δεν έχουν την σκοπιμότητά τους και υπάρχουν άνθρωποι που απλά κάνουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες. Πιστεύω ότι αυτό έκανε και η Κατερίνα Μουτσάτσου και γι' αυτό της αξίζει ένα μπράβο. Αν έστω και οι μισοί Έλληνες σηκωνόμασταν από την άνεση του καναπέ μας και κάναμε κάτι μικρό για την χώρα μας, ίσως, λέω ίσως, η χώρα αυτή να είχε μια καλύτερη τύχη...

Δείτε το βίντεο, βγάλτε τα συμπεράσματά σας και μοιραστείτε την άποψής σας, αν θέλετε, και μαζί μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this