Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πρεμιέρα έκανε η "Μεσημεριανή Μελέτη" χθες...

Πρεμιέρα έκανε χθες το μεσημέρι η Ελεονόρα Μελέτη στη νέα ώρα με την "Μεσημεριανή Μελέτη" της. Με την έναρξη της εκπομπής η Ελεονόρα, θέλοντας να δείξει ότι ακόμα δεν έχει συνηθίσει την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της, είπε: "Θα σκάσω, δεν μπορώ να μην το πω... γι ΄αυτό και σας λέω "καλημέρα", χρόνια πολλά! Το λέω τόσα χρόνια, αν κάνω πρόβες και αν συνεχίσω να το λέω ή αν θα σας λέω "καλησπέρα" θα το δω στην πορεία. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, είμαστε πολύ χαρούμενοι..."

Όπως είπε και η ίδια η Ελεονόρα, στην πρώτη της εκπομπή δε θα μπορούσε να έχει άλλη καλεσμένη από το πρόσωπο που καθιέρωσε την μεσημεριανή ζώνη, τη Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, την οικογένειά της.
Λίγο αργότερα, η Ελεονόρα άλλαξε πλατό και εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μιλώντας για τη μετακίνηση της εκπομπής της. Όπως είπε, δεν την άγχωσε που θα πήγαινε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη καθώς πάντα είχε πολύ σημαντικούς "ανταγωνιστές" απέναντι της και δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κανέναν. Ταυτόχρονα υποστήριξε πως δεν έχει καμία κόντρα μαζί της...
Δείτε και το βίντεο με την έναρξη της εκπομπής της...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this