Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Ένα πρωτότυπο ασανσέρ για… γλείψιμο!!!

Μια εταιρεία παραγωγής μπισκότων στο Ηνωμένο Βασίλειο εμπνεύστηκε από το «Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Willy Wonka και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει τα προϊόντα της στους καταναλωτές: Δημιούργησε ένα ασανσέρ για… γλείψιμο!
Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησε διάφορα είδη μπισκότων στους τοίχους του ασανσέρ σε ένα πολυκατάστημα του Λονδίνου εν είδει μιας πρωτότυπης βρώσιμης ταπετσαρίας και άφησε τους επισκέπτες να… κάνουν τη δουλειά τους.
1.325 λαχταριστά αρωματικά μπισκότα με πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο! Τι κι αν οι περισσότεροι «κρατούσαν χαρακτήρα» στην αρχή. Η συνέχεια αποδείχτηκε πολύ διαφορετική, καθώς όλοι ήθελαν να γλείψουν λίγο και κάποιοι, μάλιστα, προσπαθούσαν να τα ξεκολλήσουν κιόλας!
Κι όλα αυτά στο όνομα της διαφήμισης! Αν τώρα η ιδέα σάς φαίνεται λίγο (έως πολύ!) αηδιαστική, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα μπισκότα που έγλειφαν οι επισκέπτες οι υπεύθυνοι της εταιρείας που παρακολουθούσαν από κάμερες τα αντικαθιστούσαν αμέσως με ολόφρεσκα…

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this