Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μετακομίζει η Ελεονόρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη

Κάνοντας χθες νωρίς το πρωί ζάπινγκ στην τηλεόραση κάτι δεν μου πήγαινε καλά... Κάτι δεν έβρισκα... Η Ελεονόρα Μελέτη που ήταν ρε παιδιά; Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Ελεονόρα Μελέτη δεν θα είναι πλέον στην πρωινή ζώνη του STAR. Εντός εβδομάδας με δεκαημέρου θα ξεκινήσει στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, καλύπτοντας το κενό της εκπομπής της Νικολέτας Ράλλη "made in Star" που κόπηκε άδοξα πριν από μερικές μέρες. Λόγω της απεργίας που είχαν οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης μέχρι και την Παρασκευή, δεν κατάφερε να αποχαιρετίσει το κοινό της προτού μεταφερθεί στη νέα ζώνη.

Χθες Μ. Δευτέρα όμως, ήταν καλεσμένη στο "Πρωινό mou" του MEGA και, κλείνοντας την εκπομπή, η Φαίη Σκορδά της είπε αν θέλει να αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές της έστω και από την συχνότητα του MEGA. Δείτε το απόσπασμα με την παρουσία της Ελεονόρας στην εκπομπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this