Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πέρασε τις πύλες του Κορυδαλλού ο Άκης...

Γύρω στις 11,30 το πρωί της Τρίτης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέρασε τελικά τις πύλες του Κορυδαλλού, αφού είχε κριθεί προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα... Βλέποντας το βίντεο από την στιγμή της προσαγωγής του, σίγουρα δεν περίμενα να μεταφέρουν σιδηροδέσμιο τον πρώην υπουργό στις φυλακές Κορυδαλλού. Δεν είχε κανείς μας φαντάζομαι αυτήν την αυταπάτη. 
Αυτό όμως που είναι τόσο παρατραβηγμένο στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου και δεν μας αφήνει αδιάφορους, είναι η ειδική μεταχείριση που υπάρχει στο πρόσωπό του. Και εξηγώ... Μεταφέρθηκε με ένα ασημί αυτοκίνητο της ασφάλειας στις φυλακές και όχι με κάποιο υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας. Θα μου πείτε δεν έγινε και κάτι το τραγικό. Ναι, αλλά, πάλι χωρίς χειροπέδες βρε παιδιά;;; Και χωρίς να υπάρχει συνοδεία μοτοσυκλετιστών στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε;;; Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε επειδή θεωρήθηκε ύποπτος φυγής, μην τα ξεχνάμε αυτά!

Και καλά με τις χειροπέδες, αυτό το είχαμε δει και κατά την προσαγωγή του και πες ότι το συνηθίσαμε... Το ότι όταν βγήκε από το αυτοκίνητο κανείς δεν το κρατούσε, έστω για το τυπικό του θέματος, αυτό πως σας φαίνεται;;; Βγήκε άνετος και ωραίος από την αυτοκινητάρα, γύρω του 3-4 μαντράχαλοι (σαν μπράβοι ένα πράγμα) που απλά τον περιστοίχιζαν διακριτικά και, το κερασάκι στην τούρτα ξέρετε ποιο ήταν;;; Ένα άτομο με αστυνομική στολή τον πλησιάζει, τον χαιρετάει δια χειραψίας και του δείχνει το δρόμο για να περάσει τις πύλες του Κορυδαλλού!!! "Καλωσορίσατε, σας περιμέναμε" ήταν σαν να του έλεγε ο εν λόγω κύριος!!! Μόνο το κόκκινο χαλί δεν είχανε στρώσει για να τον υποδεχτούν!!!
Πόσο προκλητικοί πρέπει να είσαστε ειλικρινά απορώ... Που θα σταματήσει το απέραντο θράσος σας; Ακούσαμε δε ότι το κελί του θα είναι στην 6η πτέρυγα των φυλακών, μαζί με τους υπόλοιπους υπόδικους που βαρύνονται με οικονομικά εγκλήματα. Αλήθεια;;; Πάντως, καμία εντύπωση δεν θα μου έκανε αν αύριο μάθαινα ότι το κελί του έχει μέσα τζακούζι και δορυφορική τηλεόραση!
Άντε και καλή διαμονή στα νέα σας διαμερίσματα κύριε Τσοχατζόπουλε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this