Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μαγευτική για άλλη μια φορά η Μενούνος στο "Dancing with the stars"!

Η 7η εβδομάδα στο "Dancing with the stars" ήταν αφιερωμένη στην κλασική μουσική. Η Μαρία χόρεψε ένα δυναμικό και άκρως θεατρικό paso doble, σε μια εξαιρετική χορογραφία του παρτενέρ της Derek Hough! Το κοινό ενθουσιάστηκε, το ίδιο και οι κριτές. Αποτέλεσμα ήταν να πάρουν τρία 10αρια από τους κριτές, επιτυγχάνοντας το πρώτο "τέλειο σκορ" για την 14η σαιζόν του show!

Εκτός από το paso doble, είχαν και την ομαδική χορογραφία (μαζί με άλλα τρία από τα ζευγάρια του διαγωνισμού) και χόρεψαν tango, κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις. Με την ομαδική χορογραφία, η οποία βαθμολογήθηκε με τρία 9αρια από τους κριτές, προσέθεσαν άλλους 27 βαθμούς στο σύνολό τους και κατέληξαν έτσι στην 1η θέση με 57 βαθμούς! Σε αντίθεση λοιπόν με την προηγούμενη εβδομάδα, που ήταν στα 4 τελευταία ζευγάρια λόγω κυρίως της χαμηλής βαθμολογίας στον μαραθώνιο χορού, αυτήν την εβδομάδα δεν ανησύχησε καθόλου για την παραμονή της στο show.

Δείτε το βίντεο με το υπέροχο paso doble.



Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης, που και ήταν το show του αποκλεισμού, αποχώρησε ο Jallel White, γνωστός στην Ελλάδα από τον ρόλο του "σπασίκλα" Στίβ Έρκλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this