Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

Η απάντηση του Άδωνι γεωργιάδη για το γιαούρτωμα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter για το γιαούρτωμα του ίδιου και της συζύγου του την Μ. Πέμπτη. Είναι γνωστό άλλωστε ότι, από τότε που ο Άδωνις ανακάλυψε το twitter δεν μπορεί να κάνει μέρα χωρίς να "τουιτάρει"! Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό του αναφορικά με το συμβάν στο ζαχαροπλαστείο.

"Κάποτε σε αυτή τη χώρα εαν έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι να είναι σε ένα ζαχαροπλαστείο Μ. Πέμπτη βράδυ μετά την Εκκλησία, να δέχεται ξαφνικά επίθεση από μία ομάδα τραμπούκων, όλοι θα ένιωθαν ντροπή.
Η κοινωνία μας όμως είναι γεμάτη μίσος. Το μίσος θα φέρει αίμα και όσοι ανόητοι χαίρονται, ας θυμούνται αυτές τις πράξεις της ντροπής, όταν θα έρθει η δική τους σειρά στη ζούγκλα που επιτρέπουμε σιγά σιγά να μετατρέπεται η χώρα.
Εγώ τους συγχωρώ και εκείνα τα μικρά παιδιά που ήρθαν ξαφνικά από το δήθεν αντιεξουσιαστικό τους στέκι φωνάζοντας για τους "φασίστες" υπέρ των μεταναστών και κατά των "δοσιλόγων". Όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει.

Αυτές τις Αγιες μέρες ειδικά αντί ως κοινωνία να ενωθούμε πάμε για σύγκρουση. Τί κρίμα που η χώρα μας μπορεί και να σωθεί και να μεγαλουργήσει...
Λυπούμαι τους γονείς αυτών των παιδιών, θα ήταν δεν θα ήταν 20 χρόνων και αυτή η κοπέλα που κράταγε την κάμερα, νομίζοντας ότι κάνει μια εξιέπαινη πράξη που θα έπρεπε κιόλας να τη διαφημίσει.
Κρίμα και για όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους εναντίον μου... ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...
Συγγνώμη ζητώ μόνον από τη γυναίκα μου που επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία.
Ίσως τελικά να μην αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Όσους με αγαπούν πάντως θα τους περιμένω την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President. Καλή Ανάσταση σε όλους και κυρίως σε αυτά τα παιδιά από το "αντιεξουσιαστικό" στέκι Στρούγκα, απ' όπου και μας επιτέθηκαν".

Με λίγα λόγια λοιπόν, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το όλο σκηνικό ήταν προμελετημένο, μια και οι υπεύθυνοι του γιαουρτώματος είχαν φροντίσει να φέρουν και κάμερα, την οποία κρατούσε μια κοπέλα και πήρε τα πλάνα που όλοι είδαμε και απολαύσαμε! Μάλιστα, απαντώντας σε ένα tweet, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κάμερα που κρατούσε η κοπέλα ήταν και χρώματος ασημί!
Προμελετημένο ή όχι, η ουσία είναι μια. Όπου και αν πηγαίνετε αγαπητέ κ. Γεωργιάδη, θα έχετε από δω και πέρα τον φόβο του γιαουρτώματος! Θα ξέρετε ότι κανένας δεν θα διστάσει να σας πετάξει όλη την στρούγκα προκειμένου να εκφράσει την αγανάκτησή του απέναντι σε σένα και το σάπιο πολιτικό σύστημα! Δεν υπάρχει πια άλλη ανοχή! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this