Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Η κόρη του Μιχαλολιάκου και 2 βουλευτές προσήχθησαν για ξυλοδαρμό αλλοδαπού

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν χθες το βράδυ η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικου Μιχαλολιάκου και δύο βουλευτές του κόμματος, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Βουλδής. Αφορμή στάθηκε ο ξυλοδαρμός μεταναστών στην οδό Πειραιώς, κατά την διάρκεια πορείας με μοτοσυκλέτες των μελών της Χρυσής Αυγής.
Και οι τρεις μαζί, με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα στο κτίριο της Ασφάλειας. Τελικά όμως δεν ασκήθηκαν σε βάρος τους κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
"Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.
Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this