Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Eισαγγελική έρευνα για «ύποπτο» έμβασμα στο λογαριασμό του Ραφίκ Τζιμπούρ

Στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς ελέγχεται για «ύποπτο» έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ στον λογαριασμό του.
Οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης ζήτησαν από την Οικονομική Αστυνομία να ερευνηθεί το πως έφτασε το ποσό αυτό στον λογαριασμό του Αλγερινού επιθετικού.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ φέρεται να κατατέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς το 2011 από εταιρεία στοιχημάτων.
Για την διαλεύκανση του θέματος αναμένεται οι αρμόδιες αρχές να ζητήσουν και την δικαστική συνδρομή της χώρας όπου εδρεύει η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2007 παρόλο που ήταν υποχρεωμένος από το νόμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this