Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ο Ρίκι Μάρτιν παντρεύτηκε τον αγαπημένο του!!!

Ένας από τους διασημότερους και σέξι performer παγκοσμίως, ο Πορτορικανός Ricky Martin σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου πρακτορείου Splash, παντρεύτηκε πριν από 2 μέρες των εδώ και χρόνια σύντροφό του Carlos Gonzalez Abella.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στην Νέα Υόρκη ενώ το γεγονός παρέμεινε κρυφό σε μία προσπάθεια να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την τελετή, οι φωτογράφοι συνέλαβαν το διάσημο τραγουδιστή στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή του για την Αυστραλία όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί και το ταξίδι του μέλιτος.
Μπορεί ο Martin να εμφανίστηκε μόνο με την προσωπική του ασφάλεια, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σύζυγός του, πια, και οι δύο δίδυμοι γιοι τους, Matteo και Valentino είχαν περάσει από τον έλεγχο των αποσκευών λίγη ώρα πριν.

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία!


queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this