Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνεχίζει στο Αμερικάνικο "Dancing with the stars" η Μαρία Μενούνος

Η Δευτέρα που πέρασε ήταν η 6η εβδομάδα για το Αμερικάνικο "Dancing with the stars". Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην μουσική της Motown, έχοντας μάλιστα πολλά από τα αστέρια της Motown στο studio, τα οποία τραγούδησαν live. Κάθε ζευγάρι χόρευε διαφορετικό χορό, πάντα με την μελωδική συνοδεία της ορχήστρας του show και κάποιου από τους αστέρες της Motown στο τραγούδι.
Η Μαρία Μενούνος χόρεψε με τον παρτενέρ της Fox-Trot και συγκέντρωσε 26 βαθμούς (8,9,9). Εκτός από αυτόν τον χορό, έγινε και ένας μαραθώνιος χορού από όλα τα ζευγάρια στον οποίο πήραν μόλις 4 βαθμούς, καθώς δεν κατάφεραν να μείνουν μέχρι το τέλος. Έτσι, συγκέντρωσαν συνολικά 30 βαθμούς.
Όσον αφορά την βραδιά των αποτελεσμάτων (Τρίτη), τελικά η Μαρία και ο παρτενέρ της "σώθηκαν" και δεν ήταν στους 2 τελευταίους που χόρεψαν jive για τους κριτές, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Από το παιχνίδι αποχώρησε η Gladys Knight, μύθος της μουσικής της Motown, η οποία δεν χόρεψε τόσο καλά σύμφωνα με τους κριτές. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this