Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνελήφθησαν αλλοδαποί οδοντίατροι - «μαϊμού»

Τη σύλληψη δύο Γεωργιανών που εμφανίζονταν ως οδοντίατροι και παρείχαν μάλιστα υπηρεσίες χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Οι δύο «οδοντίατροι» συνελήφθησαν την Τετάρτη από την Οικονομική Αστυνομία σε χώρο που λειτουργούσε παράνομο οδοντιατρείο. 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και φορολογικές παραβάσεις.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα ανώνυμη καταγγελία και ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς, του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια φορολογικού ελέγχου δεν βρέθηκαν τα προβλεπόμενα βιβλία και βρέθηκαν επτά τετράδια με ιδιόχειρες ξενόγλωσσες σημειώσεις, με ονόματα, ημερομηνίες, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά που λάμβαναν παράνομα οι αλλοδαποί από τους ασθενείς τους, 80 επαγγελματικές κάρτες, ένα μπλοκ σημειώσεων με το επαγγελματικό λογότυπο της συλληφθείσας και το ποσό των 800 ευρώ. 
Η έρευνα της αστυνομίας θα συνεχιστεί ενώ παράλληλα ενημερώνονται η αρμόδια Εφορία, η Περιφέρεια Αττικής και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this