Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: Απέκλεισε την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε σε νέους αγώνες.

"Καλούμε τα μέλη του κόμματος, τους φίλους, τους υποστηρικτές και όσους μας ψήφισαν να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων γιατί έχουμε μπροστά μας νέα μέτρα ύψους 14,5 δισ. ευρώ που θα πρέπει να αφαιρεθούν από τις τσέπες του λαού", δήλωσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο μίας κυβέρνησης συνεργασίας είπε ότι "έχουμε ήδη πει τι στάση θα κρατήσουμε προς την όποια κυβέρνηση θα προκύψει από τις εκλογές", πρόσθεσε δε ότι γνωρίζει ότι "δεν περιμένουμε να μας κάνει πρόταση συνεργασίας ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, επειδή γνωρίζουν τις θέσεις μας".
Όμως έσπευσε να απαντήσει «καθαρά» όπως είπε στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι κατ’αρχάς δε φτάνουν οι έδρες. 
"Παραμένουμε στο ‘όχι’ στη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ", υπογράμμισε η κα Παπαρήγα.
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών 2012, είπε ότι "το αποτέλεσμα θα εκτιμήσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος. Έχουμε μια μικρή άνοδο, σαφώς όμως θα θέλαμε περισσότερο", αλλά όπως είπε "το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει και μία θετική τάση. Θα ωριμάσει το κίνημα της ανατροπής και αυτό το κίνημα δε θα βρίσκεται μακριά από τις προτάσεις του ΚΚΕ".
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κας Παπαρήγα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this