Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Φώτης Κουβέλης: "Ο ελληνικός λαός καταδίκασε τις πολιτικές του μνημονίου

Τη δέσμευσή του ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα τιμήσει τη βούληση των πολιτών και δεν θα δώσει «αριστερό άλλοθι» στις πολιτικές που καταδικάστηκαν στην κάλπη, επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι δεν θα μετάσχει σε συγκυβέρνηση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι ο ελληνικός λαός «καταδίκασε τις πολιτικές του μνημονίου» που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εκλογική επίδοση της ΔΗΜΑΡ και δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα τιμήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι δεν θα συμβάλλει «στη συνέχιση των πολιτικών που εξαθλιώνουν το λαό και την κοινωνία, και δεν θα δώσουμε δημοκρατικό, αριστερό άλλοθι σε μια τέτοια πολιτική».
«Ο ελληνικός λαός» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «καταδίκασε τις πολιτικές του μνημονίου». Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτυπώνει τις επιλογές του λαού και ανατρέπει το δικομματικό σύστημα, ενώ αποτυπώνει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών, σημείωσε.
Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την ανησυχία του για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Bουλή και σημείωσε ότι απαιτείται αλλαγή πολιτικής. Απαιτείται, προοδευτική πολιτική με ανάπτυξη, με κοινωνικές προτεραιότητες, σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, προστασία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, δίκαιη κατανομή των βαρών.
Η ΔΗΜΑΡ θα κινηθεί με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις, είπε ο κ. Κουβέλης, δηλαδή : Απαγκίστρωση από το μνημόνιο και σταθερός ευρωπαϊκός προσανατολισμός.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κουβέλη.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this