Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος: "Δεν συναινώ"

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου διέβη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Στο μεταξύ, καθιστοί ήταν οι δημοσιογράφοι την ώρα που έμπαινε ο Ν. Μιχαλολιάκος στο Προεδρικό!
Όταν η συνάντηση ολοκληρώθηκε, ο Νίκος Μιχαλολιακος πλησίασε στο μέρος των δημοσιογράφων για να κάνει δηλώσεις, αλλά οι εκπρόσωποι του τύπου αρνήθηκαν να σηκώσουν τα μικρόφωνα και να του κάνουν ερωτήσεις. Οπότε, μίλησε μόνο στο μικρόφωνο της Ελληνικής τηλεόρασης που ήταν και υποχρεωμένη να καταγράψει τις δηλώσεις.
"Εξέφρασα την αγωνία μου για το γεγονός ότι η χώρα είναι ακυβέρνητη, αλλά του είπα ότι «δεν συναινώ»." 
Όπως είπε, δεν στηρίζει η Χρυσή Αυγή ούτε με ψήφο εμπιστοσύνης ούτε ανοχής, όποια κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του μνημονίου, αλλά το καταγγέλλει. 
Επίσης, διατύπωσε πρόταση να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας προσωπικότητα διεθνούς κύρους, την οποία όμως δεν κατονόμασε. Τάχθηκε επίσης υπέρ του λογιστικού ελέγχου του χρέους.
Τέλος, σχετικά με την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ είπε ότι τα κόμματα πρέπει να πάρουν θέση εγκαίρως για το θέμα των Σκοπίων, ενώ αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, το θέμα της ΑΟΖ και το μεταναστευτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this