Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: "Απ' ότι φαίνεται, πάμε σε εκλογές"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της Γ.Γ. της Κ.Ο. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις, εξερχόμενη του Προεδρικού, η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι «Πάμε σε εκλογές», προσθέτοντας ότι θα φέρει νομοσχέδιο για την κατάργηση του μνημονίου.
«Εμείς στην επόμενη βουλή θα φέρουμε νομοσχέδιο που θα βάζει την κατάργηση της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου.... Μια απόφαση πλειοψηφική της βουλής θα είναι σημαντικότερη από επιστολές που ζητούνται να σταλούν και είναι αμφιλεγόμενες» είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι αυτό που ενδιαφέρει το κόμμα της είναι η «δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση του λαού να μην αντικατασταθεί από απογοήτευση, που σίγουρα θα οδηγήσει το λαό σε συμβιβασμό και ήττα.
Με τα σημερινά δεδομένα και από τη στιγμή που δεν μπορεί ο λαός να έχει μια κυβέρνηση δική του, έχει μια ευκαιρία στα χέρια του, που είναι να αναδείξει το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να συναντηθούμε στους δρόμους ώστε κάτι να αποτρέψουμε και κάτι να βελτιώσουμε».
Η κ. Παπαρήγα συμπλήρωσε: «Οι διερευνητικές εντολές έδειξαν ανευθυνότητα, πέρα από το σόου... Όταν θα γίνει μια κυβέρνηση έχει να ασχοληθεί με τα πάντα... Δεν μπορούν να κρύβονται, πρέπει τα κόμματα που θέλουν να συμμετέχουν στην κυβέρνηση να βάζουν 7 σημεία μίνιμουμ».
Όσον αφορά την επιστολή του Λουκά Παπαδήμου για την κατάσταση της οικονομίας, η επικεφαλής του ΚΚΕ είπε ότι δεν την διάβασε. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Παπαδήμος έβαλε τέτοιες προϋποθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και τόνισε ότι εφόσον δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για το περιεχόμενο της επιστολής δεν θα ήθελε να γνωρίζει για αυτό.
Η κ. Παπαρήγα, όπως είπε, θεωρεί ότι το επόμενο βήμα είναι οι εκλογές.
Τέλος κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση αύριο στο Πεδίον του Άρεως.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this