Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κουβέλης: «Λυπάμαι, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»

Τη λύπη του για την αποτυχία των μέχρι τώρα προσπαθειών για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως ανέφερε ο Κάρολος Παπούλιας των ενημέρωσε ότι οι σημερινές προσπάθειες για το σχηματισμό κυβέρνησης έπεσαν στο κενό.
Από την πλευρά του, ο κ.Κουβέλης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές που θέτει η ΔΗΜΑΡ για τη στήριξη μιας οικουμενικής κυβέρνησης: Παραμονή στο ευρώ, σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο, δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, επανασύσταση των εργασιακών σχέσεων και συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και όποιων άλλων δυνάμεων το επιθυμούν, αλλά κατά τρόπο που να αντικατοπτρίζεται πιστά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Σε ότι αφορά στη Δημοκρατική Αριστερά, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν αποσκοπεί σε κανένα κομματικό όφελος και ότι προσέρχεται στη συζήτηση με μόνο σκοπό να αποκομίσει την ικανοποίηση ότι συνέβαλε στη λύση και δεν οδηγήθηκε η χώρα σε εκλογές.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this