Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

30χρονος Σενεγαλέζος έτρεχε ολόγυμνος στους δρόμους της Ρόδου!!!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Νικολάου στη Ρόδο, όταν ένας 30χρονος Σενεγαλέζος έβγαλε ΟΛΑ τα ρούχα του κι άρχισε να τρέχει στους δρόμους του νησιού!
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο άνδρας μπούκαρε σ’ ένα σπίτι από παράθυρο που βρήκε ανοιχτό.
Όπως αναφέρει Η Ροδιακή, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού έπινε καφέ και έβλεπε αμέριμνος τηλεόραση, όταν αντίκρισε τον Σενεγαλέζο να εισβάλλει από το παράθυρο και να στρογγυλοκάθεται στον καναπέ, ολόγυμνος!
Φυσικά, έξω από το σπίτι συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, παρακολουθώντας άναυδοι το απίστευτο περιστατικό.
Ο δε ιδιοκτήτης του σπιτιού, άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και βγήκε έξω αλλά ακόμα και τότε ο Σενεγαλέζος δεν έδειξε να πτοείται. 
Τελικά, κατέφθασε η αστυνομία και τον συνέλαβε επιτόπου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο άντρας βρισκόταν σε γενική σύγχυση και πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι το στιγμιότυπο με κάτοικο της περιοχής να του δίνει ένα σεντόνι να τυλιχθεί στο επίμαχο σημείο και ο ίδιος να το τοποθετεί στο κεφάλι του!
Σε βάρος του 30χρονου κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και κρατείται προκειμένου να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί κι άλλες φορές στο νησί, ωστόσο το συγκεκριμένο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this