Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Τις βίαζε ο θείος τους λέγοντάς τους ότι το σπέρμα καταπολεμά τα... σπυράκια!!!

Πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας με θύματα δύο μικρά κορίτσια τα οποία βίαζε ο θείος τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Esspresso, δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 χρονών αντίστοιχα ζούσαν μια κόλαση για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο 50χρονος βιαστής τους δεν ήταν άλλος από τον καλοσυνάτο και πέραν κάθε υποψίας θείο τους!
Ο 50 χρονος φυσικά πρώτα κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των γονιών, οι οποίοι άφηναν τον συγγενή τους με τα δύο ανήλικα αγγελούδια τους προκειμένου να τα προσέχει.
Η φρίκη ξεκίνησε με τη μεγαλύτερη κόρη το 2008, όταν το κορίτσι ήταν 13 χρονών. Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται μέσα στο βούλευμα. "Ο κατηγορούμενος την κάθιζε στα γόνατά του και η παθούσα ανεχόταν θωπείες στο στήθος της και στα γεννητικά της όργανα προς ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του κατηγορουμένου".
Τέτοιο ήταν μάλιστα το θράσος του 50χρονου ο οποίος, για να πείσει τα δύο κορίτσια να υποκύψουν στις αρρωστημένες του ορμές, δεν δίστασε να σκαρφιστεί και να τους πει ότι το σπέρμα του έχει θεραπευτικές ιδιότητες για την ακμή!
Η υπόθεση αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 20 ετών κατά συγχώνευση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this