Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Τσίπρας "έριξε πόρτα" στο Mega!

Σε γενικές γραμμές, δεν μπορούμε να πούμε ότι συμφωνούμε με τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας. Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την στάση του και να πούμε και ένα "μπράβο". Ειλικρινά, δεν τον είχαμε για μια τέτοια αντίδραση τον κ. Τσίπρα και, όταν μάθαμε την απάντηση που έδωσε στην πρόταση του Mega να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, η αλήθεια είναι ότι ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα. Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου του  ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

"Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων. Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου".
Κανονική "πόρτα" λοιπόν για το Mega! Και καλά έκανε ο κ. Τσίπρας και αρνήθηκε να πάει στο κεντρικό δελτίο του συγκεκριμένου σταθμού! Πρόκειται για το πιο αναξιόπιστο πλέον κανάλι, όσον αφορά την πολιτική ενημέρωση, καθώς τίποτα και κανένας εκεί δεν χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ότι θα στοιχίσει στο κανάλι, καθώς ακούγεται ότι και ο Πάνος Καμένος δεν προτίθεται να πάει στο κεντρικό δελτίο του συγκεκριμένου σταθμού.
Έτσι είναι αγαπητοί κύριοι στο Mega. Δεν γίνεται να έχετε αποκλεισμένο από το κανάλι σας τον κ. Τσίπρα και τον κάθε κ. Τσίπρα για 1,5 χρόνο και μια ωραία μέρα, σαν να μην συνέβη τίποτα, να τον καλείτε στο κεντρικό σας δελτίο! Μείνετε "αγκαλιά" με τους εκπροσώπους από τα τσίρκο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ λοιπόν... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this