Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Έκανε... σεφτέ ο Φέτελ στο Μπαχρέιν κι έπιασε κορυφή!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), στο Grand Prix του Μπαχρέιν αφήνοντας πίσω του τις δύο Lotus, με Ραϊκόνεν και Γκροσεάν.
Μετά την χθεσινή (21/04) παρθενική του pole position για φέτος, ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον τέταρτο αγώνα της σεζόν, στο Μπαχρέιν και παράλληλα βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, με τον πιλότο της Red Bull ν’ αφήνει τέσσερις βαθμούς πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον.
Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα της Lotus, η οποία πανηγύρισε το 2-3, με τον Κίμι Ραϊκόνεν να ξεκινάει από την 11η θέση και να πιέζει μέχρι τέλους για τη νίκη, έστω κι αν τελικά δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Φέτελ.
Πίσω από τον «Ice Man», στην τρίτη θέση, τερμάτισε ο Γάλλος ομόσταυλός του, Σεμπαστιάν Γκροσεάν, ο οποίος επίσης έκανε στο Μπαχρέιν έναν πολύ καλό αγώνα.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this