Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια μάθαινε σεξουαλικές εκφράσεις σε πιτσιρίκα!!!

Η Τζοάνα Γκριν, όπως και πολλές μητέρες σε όλο τον κόσμο, αγόρασε στην 7χρονη κόρη της δώρο μια κούκλα της αγαπημένης ηρωίδας των παιδιών, της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας. Το τελευταίο πράγμα όμως που φανταζόταν ότι θα μάθαινε από το συγκεκριμένο παιχνίδι η μικρή Τζέιμι, ήταν σεξουαλικές εκφράσεις!
Κι όμως, όπως δήλωσε η ίδια η 26χρονη στη βρετανική εφημερίδα Sun, μια μέρα άκουσε τη μικρή να της λέει "έλα να κάνουμε σεξ". Όπως ήταν λογικό, η μητέρα της Τζέιμι σοκαρίστηκε  και την ρώτησε που άκουσε αυτή την έκφραση. Τότε, η Τζέιμι της έδειξε την κούκλα, η οποία υποτίθεται ότι επαναλάμβανε δέκα εκφράσεις από τη γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων! Η συγκεκριμένη κούκλα όμως, είχε πολύ πλούσιο αλλά κακό λεξιλόγιο...
"Είναι αηδιαστικό. Η κόρη μου έπαιζε μαζί με άλλα παιδάκια, τριών και τεσσάρων ετών, που άρχισαν να το επαναλαμβάνουν κι αυτά", δήλωσε η αηδιασμένη μητέρα που έχει ακόμα ένα παιδάκι.
Από την πλευρά της, η εταιρία κατασκευής της κούκλας, όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, δεσμεύτηκε να το ερευνήσει περεταίρω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this