Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ιστορική σειρά με ρεκόρ τηλεθέασης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Από αύριο και κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι, επιστρέφει στην ΕΤ1 μια από τις ιστορικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, η πρώτη προβολή της οποίας είχε κάνει ρεκόρ τηλεθέασης που συχνά ξεπερνούσε το 80%.

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη, «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται», τη σκηνοθεσία της οποίας είχε αναλάβει ο Βασίλης Γεωργιάδης σε σενάριο του Νότη Περγιάλη και του Γεράσιμου Σταύρου.

Η υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Λυκόβρυση, το 1921, οι κάτοικοι του οποίου, σύμφωνα με ένα παλιό έθιμο, κάθε επτά χρόνια έκαναν την αναπαράσταση των Παθών του Χριστού.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Αλέξανδρος Γκόλφης, Λυκούργος Καλλέργης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Φούντας, Ανδρέας Φιλιππίδης, Νίκος Χατζίσκος, Γιάννης Αργύρης, Δήμος Σταρένιος, Γεωργία Βασιλειάδου, Ελένη Ζαφειρίου κ.ά.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this