Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Παρέλαση με διαπιστεύσεις στις 25 Μαρτίου!

Στα δημοσιογραφικά γραφεία κατέφθασε την Πέμπτη ένα δελτίο Τύπου από την Αστυνομία το οποίο αφορούσε στην κάλυψη της επικείμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Σε αυτό ζητείται από τα Μέσα η αποστολή στοιχείων όσων δημοσιογράφων και τεχνικού προσωπικού θα καλύψουν τη στρατιωτική παρέλαση από το χώρο των επισήμων.

Είναι η πρώτη φορά που η παρέλαση θα καλυφθεί με ….διαπίστευση και φυσικά αυτό ίσως εντάσσεται στα δρακόντεια μέτρα προστασίας.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Παρακαλούμε, όπως μας αποστείλετε τα στοιχεία του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού σας που θα καλύψει, από το χώρο των Επισήμων, τη στρατιωτική παρέλαση της Κυριακής 25 Μαρτίου.
Τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, ιδιότητα (δημοσιογράφος/τεχνικός) και Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας) θα πρέπει να σταλούν στο e-mail του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, (…) μέχρι την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 15:00.
Τη διαπίστευσή σας μπορείτε να την παραλάβετε (…)».

Ανάλογο δελτίο Τύπο για διαπίστευση έχει εκδοθεί και από το Δήμο Αθηναίων για την κάλυψη της μαθητικής παρέλασης το Σάββατο 24 Μαρτίου.


Πηγή: onnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this