Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Και η Αλίκη σύζυγος Πασχάλη υποψήφια με το ΛΑΟΣ!!!

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού έχει συλλέξει τον "αφρό" για να είναι υποψήφιοι με το κόμμα τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου! Το νεότερο του "απόκτημα" είναι η σύζυγος του τραγουδιστή Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη! Ναι, η κυρία του κυρίου "στιγμιαίο λάθος" θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στην Β' Αθηνών! Μάλιστα, η κα Αρβανιτίδη πήγε στα γραφεία του ΛΑΟΣ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της!
Μετά λοιπόν την Βάνα Μπάρμπα, έρχεται η Αλίκη! Τρέμετε όλοι τώρα! Θα μου πείτε, εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος στο ποιοι θα είναι υποψήφιοι, είτε αφορά το ΛΑΟΣ, είτε αφορά άλλα κόμματα. Ναι, αλλά δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε βρε αδερφέ! Ο κάθε πικραμένος τελικά, συνεχίζει να βρίσκει καταφύγιο στην πολιτική, αυτό είναι το συμπέρασμα. Όσο πάτο κι αν πιάσει αυτή η χώρα, κανείς δεν πρόκειται να μπει στην πολιτική απλά και μόνο επειδή είναι πατριώτης! Όλοι την πάρτη τους κοιτάνε, πάρτε το χαμπάρι!

Να' ναι καλά πάντως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μας κάνει και γελάμε λιγάκι. Μετά το φιάσκο της συγκυβέρνησης και τις απώλειες Βορίδη και Άδωνι, φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα ο πρόεδρος και να προσπαθεί απεγνωσμένα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα! Πάντως, με τακτικές τύπου Βάνα και Αλίκη, χλωμό το βλέπω να μπαίνει ξανά στην Βουλή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this