Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μνημείο 500 ετών στη Βρετανία κατέρρευσε από ένα... φτέρνισμα!

Το εν λόγω μνημείο στεκόταν αγέρωχο στο κέντρο της πόλη του Σόμερσετ της Βρετανίας για περισσότερα από 500 χρόνια και αν και στη διάρκεια των χρόνων πολλές αιτίες θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει την κατάρρευσή του, αυτή ήρθε με έναν εντελώς αιφνίδιο και απροσδόκητο τρόπο.... με ένα φτέρνισμα!
Για όλα ευθύνεται ένας οδηγός ταξί και το φτέρνισμά του... Πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό; Τα πράγματα είναι απλά. Ο οδηγός του ταξί, έκανε τη δουλειά του, δηλαδή οδηγούσε, μέσα στην πόλη του Σόμερσετ. Η ταχύτητά του οχήματος τη στιγμή που έμελλε να είναι και καθοριστική για το μνημείο, υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 40 χμ. την ώρα.
Όλα καλά λοιπόν, αλλά... ένα φτέρνισμα άλλαξε τα πάντα. Συγκεκριμένα, ενώ το όχημα βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το μνημείο, ήρθε φτέρνισμα στον οδηγό του! Και αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί και κλείνουν τα μάτια όλων μας, τη συγκεκριμένη στιγμή για το μνημείο ήταν... μοιραία. Ο οδηγός εξαιτίας του φτερνίσματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε τόσο δυνατά πάνω στο μνημείο που το κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς.
Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε, ενώ ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε το μνημείο θρυμματισμένο. Μάλιστα λίγο αργότερα ζήτησε συγνώμη απ' όλους τους κατοίκους της πόλης για την ζημιά που προκάλεσε. Τι μπορεί να σου κάνει, πάντως, ένα φτέρνισμα...

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this