Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πορνό για... μαμάδες! Μια Βρετανίδα γράφει σαδομαζοχιστικά μυθιστορήματα και κατακτά τις Αμερικανίδες!

Οι νοικοκυρές βρήκαν το δικό τους Twilight! Ή τη δική τους Τζ. Ρόουλινγκ. Τον τελευταίο καιρό, μια βρετανίδα συγγραφέας έχει τρυπώσει σε εκατομμύρια αμερικανικές κρεβατοκάμαρες και έχει φέρει επανάσταση στις... φαντασιώσεις – και ενδεχομένως στη σεξουαλική ζωή – πολλών μαμάδων. 
Στη σειρά «50 shades of grey» (οι 50 αποχρώσεις του γκρι) η Ε.Λ. Τζέιμς γράφει για τις περιπέτειες μιας 21χρονης φοιτήτριας, η οποία δίνει τη συγκατάθεσή της για να γίνει το σεξουαλικό υποχείριο ενός 27χρονου επιχειρηματία. 
Μέχρι στιγμής η σειρά αριθμεί τρία μυθιστορήματα τα οποία βρίθουν λεπτομερειών που έχουν βγει κατευθείαν από σαδομαζοχιστικά εγχειρίδια. Κάθε κεφάλαιο είναι η εξιστόρηση μιας βραδιάς με χειροπέδες, λιωμένα κεριά και πλείστα φετίχ. 

Οι αναγνώστριες παραδέχονται ότι τα βιβλία τις σοκάρουν, ωστόσο, τα χαρακτηρίζουν «εθιστικά» και σαφώς... ερεθιστικά. Όσοι αναλύουν το φαινόμενο, συμφωνούν ότι τα βιβλία έχουν κάνει θραύση επειδή ξυπνούν τον κοιμισμένο ερωτισμό στις βαριεστημένες νοικοκυρές που έχουν συμπληρώσει πολλά χρόνια γάμου και έχουν βυθιστεί για τα καλά στη ρουτίνα της οικογενειακής ζωής. 

Άλλες θεωρούν τη γραφή «μέτρια», αλλά δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τον αμαρτωλό αισθησιασμό της Ε.Λ. Τζέιμς. 
Τα βιβλία εκδίδονται από έναν ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο της Αυστραλίας και πωλούνται σαν ζεστά ψωμάκια. Μια υπάλληλος ενός βιβλιοπωλείου της Νέας Υόρκης δήλωσε στο δίκτυο ABC News ότι δεν έχει καν προλάβει να ξεφυλλίσει κάποιο από τα μυθιστορήματα, γιατί «γίνονται ανάρπαστα από τη μία στιγμή στην άλλη». 

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Twilight και τις περιπέτειες του Χάρι Πόττερ, θα είναι μάλλον δύσκολο να δούμε τις «50 αποχρώσεις του γκρι», στο σινεμά.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this