Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μια εβδομάδα έμεινε για την πρεμιέρα της ταινίας "fifty shades of Grey"

Μια εβδομάδα έμεινε πλέον για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "fifty shades of Grey". Τα μπεστ σέλερ βιβλία της της Ε.Λ. Τζέιμς είναι πλέον έτοιμα να μας συναρπάσουν και στην μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τους Ντακότα Τζόνσον (Αναστάζια) και Τζέιμι Ντόρναν (Κρίστιαν). Οι φανατικοί των βιβλίων περιμένουν πολύ καιρό την συγκεκριμένη ταινία, θέλοντας να δουν την "περίεργη" ερωτική ιστορία να λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά και στην μεγάλη οθόνη. Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι όλοι βλέπουν με καλό μάτι την συγκεκριμένη ταινία, καθώς υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι δεν εκφράζονται και με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια τόσο για το βιβλίο όσο και για την ταινία.
Για όσους όμως την περιμένουν με αγωνία, δείτε μερικά από τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για να πάρετε μια πρώτη γεύση για το πόσο "καυτή" θα είναι η ταινία. Enjoy!







Και μια μίξη από τα τρέιλερ και τα τηλεοπτικά σποτ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, σε περίπτωση που τα δυο τρέιλερ δεν ήταν αρκετά...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this