Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Έβγαλε μάτια η εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!!! Πήρε φωτιά το twitter!!!

Ως απαράδεκτη χαρακτήρισε η ΝΔ την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, με την εξής δήλωσή της: «Απαράδεκτο και πρωτοφανές το γεγονός της παρουσίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία των μελών της κυβέρνησης. Γιατί ως πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να εκφράζει όλα τα κόμματα και τους βουλευτές. Αυτά τα δείγματα γραφής δεν είναι καθόλου καλά!»

Μα, καλά, αυτό είναι που τους πείραξε αυτούς;;; Μάτια δεν έχουν;;; Αντί να βγάλουν ανακοίνωση για την απαράδεκτη εμφάνισή της στιλιστικά, το μόνο που τους πείραξε ήταν ότι πήγε εκεί -μέσα στην τρελή χαρά η αλήθεια είναι!- ενώ προτάθηκε για πρόεδρος της νέας βουλής... Αν είναι δυνατόν!
Στο μεταξύ, στο twitter οι χρήστες έδωσαν τα ρέστα τους, με πολλά επιτυχημένα tweets για την εμφάνιση της κας Κωνσταντοπούλου και όχι μόνο. Διαβάστε μερικά από τα tweets και γελάστε με την ψυχή σας!

  • «Η Κωνσταντοπούλου είναι κινητή διαφήμιση του Jumbo;;;!!!»
  • «Εναν stylista η κ. Κωνσταντοπούλου τον χρειάζεται πάντως!»
  • «Αποκριάτικες στολές έχετε; 
        - Βεβαίως. 
        - Μια "Κωνσταντοπούλου σε ορκωμοσία", στο medium δώστε μου».
  • «Το πιο δύσκολο έργο στη νέα κυβέρνηση το έχει η κα Κουντουρά, θα πρέπει να μάθει όλους αυτούς να ντύνονται!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this