Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει πλέον σελίδα στο Facebook

Σελίδα στο Facebook έχει εδώ και λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η οποία δημιουργήθηκε με την έγκριση του πρώην πρωθυπουργού. Οι εμπνευστές της έχουν φτιάξει ήδη ένα μεγάλο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο και θα ανανεώνεται διαρκώς.
Μάλιστα, μήνυμα μέσω Facebook έστειλε το Σάββατο ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μέσω του οποίου αναγνωρίζει τη δύναμη του εν λόγω μέσου και δηλώνει συγκινημένος για τις εκδηλώσεις αγάπης που δέχεται στο διαδίκτυο.
Το Σάββατο το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης είχε μια πρώτης τάξεως επαφή με τη σελίδα που έφτιαξαν οι θαυμαστές του, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία. Έστειλε μάλιστα και το δικό του μήνυμα:
«Αν είχα την κρίσιμη εποχή του '90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα.
Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this