Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Στεροειδή και αλκοόλ «τρέλαναν» τον Πιστόριους

Σαν βροχή πέφτουν κάθε μέρα οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Πιστόριους. Απ' ότι φαίνεται, στο ματωμένο μπαστούνι του κρίκετ και τα απαγορευμένα στεροειδή φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του Πιστόριους στρέφει την προσοχή της η αστυνομία που προσπαθεί να διαλευκάνει τον φόνο της 29χρονης Ρίβα Στίνκαμπ από τον διάσημο αθλητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο κατά του επιθεωρητές είναι το εξής: ο Πιστόριους έχασε κάθε έλεγχο λόγω του συνδυασμού απαγορευμένων στεροειδών και πολύ αλκοόλ που κατανάλωσε με αποτέλεσμα να επιτεθεί στην ερωμένη του. 
Οι αιματολογικές εξετάσεις του δράστη αναμένεται να πουν αν αυτό το σενάριο ευσταθεί, ωστόσο τα ευρήματα στο σπίτι είναι ενδεικτικά. Αδεια μπουκάλια αλκοόλ, ποτήρια αλλά και τα κουτάκια με τα απαγορευμένα φάρμακα μαρτυρούν ότι εκείνο το βράδυ ο Πιστόριους δημιούργησε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ και το πρόσφερε στον εαυτό του!
Η αστυνομία λέει ότι η Ρίβα πυροβολήθηκε πρώτη φορά, όχι στο μπάνιο, αλλά στο υπνοδωμάτιο και η σφαίρα τη χτύπησε στο γοφό. Αμέσως η κοπέλα έτρεξε να κρυφτεί στο μπάνιο.
Στη συνέχεια ο Πιστόριους την πυροβόλησε άλλες τρεις φορές στο κεφάλι μέσα από την πόρτα του μπάνιου η οποία πρέπει να ήταν κλειδωμένη. Η θέση των τραυμάτων στο κεφάλι μαρτυράει ότι η άτυχη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο μπάνιο, διπλωμένη από τον πόνο του πρώτου χτυπήματος.
Μάλιστα, προσπαθούσε να καλύψει το κεφάλι της, γιατί οι σφαίρες διαπέρασαν πρώτα τα χέρια της και τα δάχτυλά της! Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα πρέπει να δέχτηκε και χτυπήματα στο κεφάλι με το μπαστούνι του κρίκετ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν χτυπήθηκε πριν πυροβοληθεί ή μετά.
Οι δικηγόροι του πάντως πρόκειται να ισχυριστούν ότι ο Πιστόριους ξέχασε ότι η Ρίβα θα κοιμόταν το βράδυ στο σπίτι του και όταν ξύπνησε και άκουσε θόρυβο, φοβήθηκε ότι υπήρχε διαρρήκτης μέσα στην οικία.
Η αστυνομία εξετάζει και τα κινητά τηλέφωνα και τις κλήσεις θύτη και θύματος. Στο κινητό της Ρίβα, υπήρχε ένα μήνυμα από έναν αθλητή του ράγκμπι που ενδεχομένως να εξόργισε τον Πιστόριους. Ο 24χρονος Hougaard ήταν ζευγάρι με τη Ρίβα στο παρελθόν και κρατούσαν επαφή, γεγονός που δεν άρεσε στον Πιστόριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this