Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τα πιο διάσημα «κέρατα» στην ιστορία!

Μπορεί σήμερα να είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου και γιορτάζουν οι απανταχού ερωτευμένοι ανταλλάσσοντας δωράκια και λόγια αγάπης, ωστόσο σήμερα είναι μία εξίσου μεγάλη μέρα, ίσως και μεγαλύτερη και σίγουρα πιο kinky και πονηρή: Η παγκόσμια ημέρα... κέρατου!
Δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας αν γιορτάζουν αυτοί που ρίχνουν το κέρατο ή αυτοί που το τρώνε, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκετε καλύτερα να μην το πείτε παραέξω, ξέρουμε όμως σίγουρα ότι σήμερα γιορτάζει κάθε έμβιο ον του πλανήτη με σεξουαλική δραστηριότητα!
Και μπορεί εμείς ως κοινοί θνητοί, ότι κάνουμε να μένει στα στενά όρια του συντρόφου, της οικογένειας ή έστω της παρέας, που είτε δικάζει, είτε παρηγορεί, είτε επικροτεί, όταν όμως το κέρατο συνδυάζεται με φήμη και διασημότητα τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this