Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος απάντησε στους πολίτες στον eniko αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμά του!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γίνεται έξαλλος, ουρλιάζει και χτυπάει το τραπέζι, όταν πολίτης του επισημαίνει πως ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν έχουν την δυνατότητα -αλλά ούτε και την επιθυμία- να διαπραγματευτούν με τους Γερμανούς επειδή η Μέρκελ έχει στα χέρια της τη λίστα με τα ονόματα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που πήραν μίζες από τη Siemens. Ο πολίτης, φυσικά, είπε αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες.

Κι όμως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αυτός που «διαπραγματευόταν» τις τύχες της χώρας.
Είναι αυτός στον οποίο πόνταρε η ντόπια οικονομική ελίτ -οι νταβατζήδες δηλαδή- και τον στήριζαν για νέο πρωθυπουργό, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι καμένος και να στραφούν άρον-άρον στον Αντώνη Σαμαρά, με την ελπίδα να ελέγχουν απόλυτα και τη νέα κυβέρνηση ώστε να διασωθούν.
Από την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, γίνεται φανερό πως ξέρει ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. Και γι’ αυτόν.
Ας γίνουν όσες εκλογές θέλουν. Ας μείνουμε στο ευρώ, ας πάμε στη δραχμή, ας καταργήσουμε εντελώς το χρήμα. Αν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη, αν δεν καθίσουν στο σκαμνί όσοι ευθύνονται για την χρεοκοπία και τα σκάνδαλα που διέλυσαν τη χώρα, η Ελλάδα είναι τελειωμένη.
Δείτε το βίντεο και καμαρώστε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παρεκτρέπεται για άλλη μια φορά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this