Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΚΩΣ: Έκαναν σεξ στην παραλία και τους την έπεσε βιαστής

Τουρίστρια από την Τσεχία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Κω, ότι την ώρα που έκανε σεξ με τον φίλο της σε παραλία του νησιού, δέχθηκε απόπειρα βιασμού από τρίτο άτομο...
Η είδηση αυτής της περίεργης υπόθεση κάνει εδώ και λίγες μέρες το γύρο της Ευρώπης, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το πώς τελικά έφθασε η τουρίστρια να καταγγείλει το άγνωστο άτομο.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω, η 26χρονη αλλοδαπή, βρίσκονταν σε παραλία της πόλεως Κω τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από διασκέδαση και εκεί αποφάσισαν να συνευρεθούν ερωτικά με τον παρτενέρ της.
Την ώρα που συνευρίσκονταν, μέσα στο σκοτάδι η 26χρονη διαπίστωσε ότι στην… παρέα τους είχε εισέλθει και τρίτο άτομο και τότε έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντάς τον έτσι να φύγει.
Άγνωστη παραμένει πάντως η αντίδραση του φίλου της. Το περιστατικό το κατήγγειλε η ίδια λέγοντας ότι το τρίτο άτομο επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε συνουσία.
Έρευνα για τον εντοπισμό του εμπλεκόμενου ατόμου, ανέλαβαν και διενεργούν πάντως, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές του νησιού.

radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε πολύ οποιοδήποτε σχόλιο αφήνετε να είναι σε κόσμια πλαίσια και να μην χρησιμοποιούνται υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Οποιοδήποτε σχόλιο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα σβήνεται άμεσα.

share this